Mungkin berguna untuk aku

Hampir 2 minggu aku balik kampung bercuti. Maklumla da habis pengajian aku selama 4 tahun. Makin lama kat rumah makin tercari-cari kerja yang patut aku buat selain tidur. Bagi makan ikan, kura-kura, bersih halaman rumah, tengok cerita, dan termenung. Boring betul kalau otak tak berapa nak jalan ni. Makin lama makin berkarat. Parah ni.

Tetapi kebuhsanan ku tak selamanya menyengat kat hati dan fikiran ni. Aku dapat idea untuk berjinak-jinak dengan kirigami. Korang google la sendiri nak tahu apa tu kirigami. Buat permulaan aku guna 3 asas iaitu draw, cut and fold. Ini hasilnya yang aku dapat.











Related Posts :



2 Comments »

Leave a comment

Sila masukkan emel untuk melanggan entri blog ini secara percuma:

Delivered by FeedBurner

Komen Terbanyak

Anda dan Pasangan

+ =

Cit..cit..cit..Hi
Follow me on Twitter ok..

This blog is powered by Blogger. Theme: TheBuckmakerConverted by Wordpress To Blogger